Armie Hammer

14.08.2013 20:57

 

 
 
Věk:26
Narození:28. 8. 1986, Los Angeles, Kalifornie, USA
Celé jméno: Armand Douglas "Armie" Hammer
Znamení:panna
Výška:196 cm

 Pochází z bohaté rodiny, jeho praděd byl ropný magnát a filantrop Armand Hammer. Tvrdí, že polovina jeho původu je židovská. Žil si v prominentních sídlech v Dallasu, na Kajmanských ostovech nebo v Los Angeles. Má mladšího bratra Viktora.

První vedlejší role dostal v seriálech jako VERONICA MARS, ZOUFALÉ MANŽELKY nebo GOSSIP GIRL. V roce 2010 přišel velký průlom, dostal roli v dramatu Davida Finchera – THE SOCIAL NETWORK o vytvoření Facebooku. Ztvárnil tam jednovaječná dvojčata  Camerona a Tylera Winklevossovy. Díky této roli získal několik nominaci na filmové ceny.

Tady si ho všimnul i Clint Eastwood, který s ním připravil drama o J. Edgaru Hooverovi. Díky

tomu si zahrál s Judi Dench nebo s Leonardem DiCapriem. Natočil i film s Julii Roberts, který nese název SNĚHURKA. Kde si zahrál prince <span title="He co-starred with Julia Roberts and Lily Collins in Mirror Mirror (2012), playing Prince Andrew Alcott, rather than the traditional Prince Charming.[29] In January 2012, he voiced the Winklevoss twins in an episode of The Simpsons titled " the"="">Andrewa Alcotta. K roli jednovaječných dvojčat v The Social Network se vyjádřil i v díle Simpsnů  nazvaný "The D'oh-cial Network".

Jeho zatím poslední film je Osamělý Jezdec, kde si zahrál ,po boku Johnnyho Deppa, nikoho menšího než Osamlého Jezdce.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

No řekněte samy, není přinejmenším hezkej? <3<3<3 >D


 

Komentáře

Hej!!

Lory, nej-filmy-a-herci-sveta.webnode.cz | 14.08.2013

Hej, toho chlapíka od někud znám!!!! :D

Re: Hej!!

Dájja | 14.08.2013

Jo? Odkud?

Přidat nový příspěvek