Za chvíli budeme všichni mrtvý!!!

19.07.2013 21:21

 

Švédští vědci objevili nový virus H7N9!!!!

 
 
- Virus se poprvé objevil v ČÍně
 
- Je to "odrůda" ptačí chřipky
 
-Odborníci u tohoto viru prozatím neprokázali, že se může šířit z člověka na člověka, několik případů ale vyvolalo pochybnosti.
 
-Odborníci u tohoto viru prozatím neprokázali, že se může šířit z člověka na člověka, několik případů ale vyvolalo pochybnosti.
 
-Chřipkový kmen se vyznačuje vysokou mírou úmrtnosti mezi nakaženými. Podle záznamů Světové zdravotnické organizace (WHO) mu podlehlo nejméně 43 z více než 130 nemocných.
 
-"Virus je podle všeho pro lidstvo nový. Postižena by mohla být celá světová populace, pokud nabere na síle," upozornila Annika Lindeová ze švédského Institutu pro kontrolu nakažlivých nemocí (SMI). Podle ní by se tak mohlo stát už na podzim.
 
 
 
 
 
 
 
 
Je to hrozný!! Já nevim proč, ale těhle těch epidemii se bojim víc než mimozemšťanů a ostatních nebezpečí!!! Přijde mi to strašlivý! Takovej mor dokázal po staletí zničit celý město a lék se vynalezl až někdy na začátku minulýho století!!! V roce 2009-2010 zase Zemi sužovala Prasečí chřipka. Kdo ví, co přijde příště!!!

Anketa

Co je pro Vás větší nebezpečí.

3. světová válka (5)
45%

útok mimozemských civilizací (3)
27%

atomová válka (1)
9%

epidemie (2)
18%

jiné (0)
0%

Celkový počet hlasů: 11

Komentáře

Sakra :(

Jane Rose / SBéčko <3 / | 20.07.2013

Já radši tenhle článek nebudu ani číst... nééé že bych byla Hipochondr ale jistota je jistota :D pěkný nový vzhled webu :)

Re: Sakra :(

Dájja | 21.07.2013

Díky!:)

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek